Hvad er nogle af de hæmoride kirurgiske procedurer?

Hæmorider påvirker kun en lille procentdel af befolkningen. Hvis tidligere behandlinger ikke har virket, eller hvis du har store hæmorider, der kan gøres ved hjælp af gastroskopi, kan din læge foreslå et af følgende:

  • De er ved at slippe af med hæmoride (hæmoridektomi). Din kirurg fjerner ekstra væv, der forårsager blødning på en af ​​mange måder. Lokalbedøvelse med sedation, spinalbedøvelse eller generel anæstesi er alle muligheder for proceduren. Den mest effektive og omfattende behandling af svære eller tilbagevendende hæmorider er hæmoridektomi.
  • Urinvejsinfektioner kan opstå fra komplikationer såsom midlertidige problemer med at tømme blæren. Dette problem er mest almindeligt efter spinal anæstesi med denne behandling af hæmorider.
  • De fleste patienter har lidt ubehag efter operationen, som kan afhjælpes med medicin. Et varmt bad kan også være en fordel.
  • Hæftning er mindre smertefuldt end hæmoridektomi og giver mulighed for en hurtigere tilbagevenden til almindelig aktivitet. Sammenlignet med hæmorrhoidektomi er fastgørelse blevet forbundet med en højere forekomst af recidiv og rektal prolaps.

Blødning, urinretention og ubehag samt en livstruende blodinfektion er alle mulige komplikationer (sepsis).

Minimalt påtrængende procedurer

Din læge kan overveje en af ​​de forskellige minimalt invasive behandlinger for kronisk blødning eller svære hæmorider. Disse procedurer kan generelt udføres uden bedøvelse i din læges kontor eller et andet ambulant miljø.

Gummibåndsbinding er en procedure, der påvirker at binde et gummibånd rundt. Din læge vikler et eller to tynde gummibånd omkring bunden for at forhindre indre hæmorider i at bløde. Inden for en uge visner hæmoriden og falder af.

Hæmoridebånd er problematisk og kan resultere i blødning, som kan starte to til fire dage efter operationen, men er sjældent alvorlig. Mere alvorlige problemer kan opstå i sjældne tilfælde.

At opsummere!

Besøg vores hjemmeside for yderligere information som denne og lær mere om hæmorider og andre helbredstilstande på en bedre måde.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started